Biografie

2 of Diamonds zag het levenslicht op 2 juni 2012, waar zowel Stefan van Zoggel als Anne van de Moosdijk, afzonderlijk van elkaar, werden gevraagd om een liedje te zingen op de huwelijksceremonie van gemeenschappelijke vrienden. De muzikale klik was er, en na de mooie ceremonie werd 's avonds op het feest besloten dat een nieuwe muzikaal duo opgericht werd. Sindsdien heeft 2 of Diamonds op menig ceremonie, en in project vorm op vele podia opgetreden. Onder andere de concerten met de Heilights, als Julia und die Heise Romeos op Die Heise Bierfesten, en in bandvorm met June11 betreden Stefan en Anne ook de grotere podia.Anne van de Moosdijk

Anne zingt vanaf 2012 in duo '2 of Diamonds', op ceremonies en podia. Ze heeft meegedaan aan diverse projecten, zoals Live Centraal, Heilights 2014 en 2018. Met haar vertolking van Vivre kreeg ze de zaal muisstil, met kippevel op de armen. Anne is te zien en te horen als Julia in 'Julia und die Heise Romeos', oa. op Die Heise Bierfesten in 2018. In June11 zingt ze op pop, country en rock'nroll classics in bandvorm.


Stefan van Zoggel

Stefan heeft als zanger/gitarist rock&roll gespeeld in Vegas'68 en daarmee 12.5 jaren op het podium gestaan. Na enkele jaren als zanger en banjo speler in Hillbilly Hayride speelt hij met Anne in '2 of Diamonds' op ceremonies en podia. Ook Stefan heeft deelgenomen aan diverse grote projecten zoals Heilights 2014 en 2018, en als 'Romeo zwei' in Julia und die Heise Romeos op Die Heise Bierfesten in 2018. Als gitarist/zanger speelt Stefan ook in June11.